A&MC  Marketing advies eigenaar

"Jos" heeft zijn internationale management | prokura ervaring opgedaan bij Fortune 500 ondernemingen hoofdzakelijk in CH en D:
Nederland: Koninklijke Scholten Honig & AVEBE BA (1971 - 1979) in Veendam en Foxhol
Zwitserland: The Dow Chemical Co.,, The Upjohn Co. (1979-1985). in St. Gallen en Zürich
Zwitserland: Fluka Chemi, Sigma-Aldriche (CH: 1985-1995). Group member of Ciba Geigy/Hoffman La Roche in Buchs en Basel
Duitsland : ST.GOBAIN - Engineering: Norton Chemical Process Products" (D.A.CH hoofdkantoor | Neuss)  Leverkusen en Krefeld :Bayer Chemie en Lanxess (1995-2004).

Sinds het begin van de jaren tachtig tot op heden is hij actief in de Farma,- Fijnchemie en ook met "Chemical Process Products" in de Olie & Gas Industrie in het bijzonder in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland + Noord- en Zuid-Amerika, Midden-Oosten en Zuid-Amerika, last but not least met zijn marketing ervaring in het ondersteunen van middelgrote bedrijven in de opstartfase voor het Duitstalige gebied + BeNeLux.

Sinds 2007 richtte hij zijn eigen adviesbureau op in Duitsland onder de naam "A&MC" en adviseert hij klanten in de fijnchemische en farmaceutische industrie, waarbij hij gebruik maakt van zijn 40 jaar internationale expertise en netwerken, voornamelijk op het Europese (*EU*) continent en het Midden-Oosten (Oil&Gas Industrie). Vanuit de hoofdstad van Noord Rijn westfalen "Düsseldorf" worden de klanten bedient!
Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken, met producten die wij voor uw productiedoeleinden of wetenschappelijk werk kunnen leveren !