A&MC eigenaar:

" Jos Van Suchtelen van de Haare" ,

begon zijn loopbaan bij "Koninklijke Scholten Honig" (KSH) in Foxhol  en Veendam als Assistent Bedrijfsburo van  (1971-1976) en bij  AVEBE in Veendam van 1976 t/m 1979/Oktober als 1e Assistent Inkoper.

Sinds de 1979/november  werkzaam in Zwitserland, in Sales Management Prokura posities bij "blue chip" companies (of USA- & CH origin)  in het segment Pharma-Intermediates/Fijn Chemikalien/API´s, Food & Feed (van 1979 t/m 1995) danwel in Duitsland met "ST.GOBAIN-engineering: Norton Chemical Process Products (HQ in Stoke on Trent-UK)"  in de Olie en Gas industrie, bij o.a. ook "Bayer Chemie, Lanxess" sinds 2007 aktief als ondernemer in de regio Düsseldorf.

 

ReAgent LTD (www.reagent.co.uk)

is een familie bedrijf die aktief zijn in de chemische en pharmaindustrie, mbt vullen van ampullen (onder hygienische standards) ompakken en /of omvullen van produkten, chemische produkten in opdracht produceren etc. (GMP) Op de website van ReAgent,(reagent.co.uk) staat uitvoerig vermeld waar de zwaarpunten van expertise liggen. Wellicht kan men u van dienst zijn, dan neem kontakt met ons om de mogelijkheden te bespreken!

 

CM Fine Chemicals:(www.cm-finechemicals.com)

uit Zwitserland is een kompetente partner wanneer het erop aan komt Custom Synthesis Pharma Specialities "tailor made" te genereren en searching van "hard-to-find" molekulen, danwel "API" (added pharma-ingredients) te leveren. Met zijn eigen Produktie Unit in China (Synthese)  met een partner van vertrouwen " New Fortune in Nanjing" die eveneens wereldwijd levert, heeft  "CM-Fine Chemicals" zijn plaats in de Pharma en Fine Chemicals wereld, sinds 1997 weten te positioneren en uit te bouwen.