Op basis van onze jarenlange contacten met Chinese, Indiase en Europese chemieproducenten bieden wij u "synthese-oplossingen op maat"!

A&MC - "Algemene Marketing Consult" / eigenaar
Jos" heeft 40 jaar internationale management ervaring in Budget & HR verantwoordelijkheid, met Fortune 500 bedrijven in verschillende Europese landen verzamelt:

Nederland: Koninklijke Scholten Honig & AVEBE BA (1971 - 1979) Veendam en Foxhol.
Zwitserland: Dow Chemical Co...., Upjohn Co.... (1979-1985) St. Gallen en Zürich
Zwitserland: Fluka Chemie-Sigma-Aldriche (CH: 1985-1995) (groepsmaatschappij van Ciba Geigy/Hoffman La Roche) Buchs en Basel.
Duitsland: NEUSS: St.Gobain - Engineering: Norton Chemical Process Products" HQ voor D-A-CH,
                    Leverkusen en Krefeld: Bayer Chemie AG en Lanxess AG (1995-2004).


Vanaf het begin van de jaren tachtig tot op heden is hij actief geweest in de Pharmaceutische en Fijnchemische industrie en op het gebied van "chemische Proces Producten" in de olie- en gasindustrie, met name in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, in het Midden-Oosten, waarbij hij tevens de geschiktheid van potentiële agentschappen heeft geselecteerd , benoemd en gecontroleerd.
Niet in de laatste plaats met zijn marketingervaring in het ondersteunen van middelgrote bedrijven in de opstartfase voor de Duitstalige regio + de BeNeLux.

Sinds 2007 heeft hij zijn eigen adviesbureau in Duitsland opgericht onder de naam "A&MC" en adviseert hij klanten uit de fijnchemische en Pharmaceutische industrie met zijn 40 jaar internationale expertise en zijn netwerk, met name op het Europese (*EU*) continent en het Midden-Oosten (olie- en gasindustrie).

Wij kijken ernaar uit om met u, met producten, voor uw productiedoeleinden of wetenschappelijk werk samen te werken.